ОСТАННІ НОВИНИ

Платити за комунальні платежі можна буде в єдиному центрі

|

Ймовірно, вже з початку 2008 року у Львові створять Єдиний розрахунковий центр прийому платежів за комунальні послуги від населення. Створити такий центр Львівська міська рада планує на базі комунального підприємства “Муніципальний центр інформаційних технологій”. Про це сьогодні, 9 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради доповів в.о. керівника Департаменту економічної політики Сергій Бабак.

За його словами, до кінця листопада цього року буде проведено переговори з керівниками усіх банків Львова щодо можливості прийому у відділеннях цих банків платежів комунальних послуг від населення.

“Після створення такого центру львів`яни зможуть заплатити за комунальні послуги в будь-якому відділенні будь-якого зручного для них банку. Такий центр уже діє в Луцьку. І діє якісно”, – наголосив С. Бабак.

Міський голова Львова А. Садовий запропонував, щоб до створення згаданого центру у Львові залучили фахівців із Луцька. Відтак, виконком вирішив, що на останньому цьогорічному своєму засіданні розгляне кінцевий варіант документу про створення у Львові Єдиного розрахункового центру прийому платежів за комунальні послуги від населення.

Створити такий центр Львівська міська рада намагалася у 2003 році, але тоді пропонували створити його на основі ВАТ “Мегабанк”, повідомляє Zaxid.Net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *