ОСТАННІ НОВИНИ

Питання придбання котельні «Кінескопу» відкладено на невизначений термін

|

Питання щодо придбання котельні «Кінескопу» міський виконавчий комітет вирішив не виносити на завтрашню сесію Львівської міської ради, а 6,5 мільйонів гривень, передбачених раніше на купівлю цього об ’ єкта, – відкласти до вирішення суперечливого питання в майбутньому.

«Питання придбання котельні рано чи пізно постане. Тому ми домовилися поки що не чіпати ці кошти», – прокоментував Олег Іщук.

Нагадаємо, на засіданні комісії фінансів та планування бюджету, що відбулося 22 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий доручив керівникові «Львівтеплоенерго» Богдану Коту визначити технічний стан котельні та її експертну оцінку. Крім цього, мер захотів почути аргументи стосовно доцільності придбання котельні в контексті реалізації стратегії розвитку теплопостачання міста.

На останньому пленарному засіданні Львівської міської ради пропозиція виконавчих органів придбати котельню «Кінескопу» за 13,5 мільйонів гривень викликала чимало дискусій. Протягом всього дня депутати і мер сперечалися стосовно ціни і конечної необхідності такої купівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *