ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків заяву Ющенка назвав «особистою точкою зору»

|

Член блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Тарас Стецьків виключає створення широкої парламентської коаліції на основі Партії регіонів і НУНС. Про це він заявив журналістам сьогодні, коментуючи заяву Президента Віктора Ющенка про те, що він чекає від Партії регіонів, БЮТ, НУНС і Блоку Литвина мудрих кроків до консолідації країни і закликає переможців парламентських виборів об’єднатися навколо національних пріоритетів.

«Народна Самооборона» при створенні блоку з «Нашою Україною» підписували угоду, в якій гарантували відмову від створення коаліції з Партією регіонів. Ми в широку коаліцію не підемо», – сказав Стецьків.

При цьому він назвав заяву Ющенка «особистою точкою зору Президента». «Але оскільки прозвучала така несподівана заява, необхідно, щоб зібралася політрада блоку «Наша Україна – Народна самооборона» і ухвалила рішення, підтримує блок таку думку Президента чи ні», – вважає він. Тим часом, Стецьків повідомив, що «Народна Самооборона» готова підтримати кандидатуру лідера «Нашої України» В’ячеслава Кириленка на посаду голови Верховної Ради. «Ми готові цю пропозицію підтримати. Кириленко є гідною кандидатурою. Але за умови створення коаліції на основі БЮТ і блоку «Наша Україна–Народна самооборона», – цитує Стецьківа proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *