ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак оголосив війну м’ясній контрабанді

|

За два тижні роботи на посаді в. о начальника Головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів Михайло Сендак з ’ ясував, що за м ’ ясною контрабандою стоять великі посадовці. Сьогодні на прес-конференції він пообіцяв навести лад у цій сфері.

«Ми з ’ ясували, що за м ’ ясною контрабандою стоять великі посадовці. За 12 днів роботи мене вже попиталися, чи я не переживаю за своє життя. Думаю, далі буде ще більше погроз», – сказав він.

М. Сендак також запевнив, що, незважаючи на погрози, із кожним днем він намагатиметься навести лад у цій сфері. «Ми доберемося і до товаровиробника і з ’ ясуємо: звідки завозять контрабанду. Хоча не секрет, що більшість того контрабандного фаршу, м ’ яса і сала завозиться через наші митниці», – додав керівник обласного управління у справах захисту прав споживачів.

Він також наголосив, що незабаром очолюване ним управління змінить механізм роботи – реагуватиме не лише на звернення споживачів, а й проводитиме планові перевірки підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *