ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник визнав, що ВО «Свобода» – це проблема

|

Голова ЛОДА і керівник виборчого штабу НУНС у Львівській області Петро Олійник заявив, що ВО «Свобода» є проблемою на позачергових виборах до парламенту. «Свобода» – це, безумовно, для нас проблема» – сказав він в інтерв’ю інтернет-виданню «Главред».

Він зазначив, що певний відсоток жителів області таки проголосує за цю партію та водночас зауважив, що є інші тенденції в настроях виборців. «Так, немає куди правди діти – певний відсоток виборців таки проголосує за Тягнибока. Але, з іншого боку, можна спостерегти дуже цікаві речі: є дев’ять депутатів «Свободи» у міській раді й десять – в обласній, але Тягнибок так і не подолав тривідсотковий бар’єр у Львівській області. Тобто багато тих, хто голосував за «Свободу» на виборах у місцеві ради, розуміли, що вона не набере 3% до ВР, і тому сказали: Тягнибок – хороший хлопець, ми за нього проголосуємо і в обласну, і в міську раду, але до Верховної Ради – ні, тому що ці голоси заберуть комуністи, „регіони” або соціалісти, і лише частка залишиться Блоку Юлії Тимошенко та „Нашій Україні” – сказав П. Олійник.

За словами керівника штабу НУНС у Львівській області, найкращий результат Тягнибока на виборах до Верховної Ради у 2006-му був у Бродівському районі, де його двічі обирали народним депутатом у мажоритарному окрузі – 7%. У районах, дотичних до Бродівського, у нього був 1%, а у віддаленіших він узагалі набрав менше, ніж комуністи. Але «Свобода» – це, безумовно, для нас проблема» – підкреслив П. Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *