ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник хоче посадити Тимошенко в крісло Мороза

|

Голова Львівської ОДА і керівник виборчого штабу НУНС Петро Олійник вважає, що на посаду прем’єра слід призначити технічну фігуру. Про це він сказав в інтерв’ю Інтернет виданню «Главред».

“Я переконаний, що призначення прем’єром Тимошенко чи Януковича викличе відторгнення тієї чи іншої сторони, а потрібно знайти консолідацію, баланс еліт. Я переконаний, що Юлії Володимирівні можна запропонувати крісло голови Верховної Ради, а прем’єр-міністром поставити технічну фігуру – така тактика себе виправдає» – сказав він.

На його думку, технічний прем’єр мав би бути рівновіддаленим від усіх, бути недрастичним і для Юлії Володимирівни, і для «Нашої України», і для «Партії регіонів».

«Технічний уряд, думаю, – це вихід для перехідного етапу. Ви скажете: Олійник, що ти говориш? Усюди є політичні ознаки формування уряду на умовах коаліції. Але ми живемо в такий цікавий перехідний період, що нам потрібно шукати свої рецепти для виходу з кризи. А криза в Україні дійсно є» – зазначив голова Львівської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *