ОСТАННІ НОВИНИ

Андрухович розмальовує львівських левів

|

Відомий український письменник Юрій Андрухович вирішив прикластися до львівських святкувань. Наразі письменник розмальовує одну зі скульптур лева, які розмістилися у внутрішньому дворику Ратуші.

Як розповів один з організаторів заходу Віктор Романюк, наразі письменник вже зробив заготовку кольорів і обрав лева-розмальовку. Щоправда сам процес розмальовування скульптури досить затяжний, тому, за словами Віктора Романюка, Юрій Андрухович зробить лише кольорову основу лева, а завершать роботу професійні художники.

За словами Віктора Романюка, в суботу ще одного лева розмальовуватиме лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка. «Є ще одна третя людина, але наразі ми не називаємо її імені», – додав він.

З 2 до 23 вересня усі бажаючі зможуть оглянути розмальованих левів на площі Ринок і навіть обрати “Лева глядацьких симпатій”.

На завершення фестивалю мистецькі скульптури виставлять на благодійний аукціон (за стартовою ціною в одну тисячу гривень), отримані кошти з якого спрямовують на облаштування дитячих майданчиків «Левеня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *