ОСТАННІ НОВИНИ

На День незалежності до львів’ян завітає примадонна віденської опери Вікторія Лук’янець

|

Святковий концерт примадонни віденської опери Вікторії Лук’янець відбудеться цієї п’ятниці на північній стороні площі Ринок. Для виступу примадонни вже почали монтувати сцену. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління культури та туризму Львівської міської ради Андрій Сидор.

«У найбільше свято нашої держави, розпочинати нову акцію концертів на відкритій площі, мені дуже приємно, тим паче, що таке у Львові відбуватиметься вперше. Я вчора із великим задоволенням пройшлась пішки алеєю до Оперного театру. У вашому місті мені дуже-дуже затишно», – зазначила Вікторія Лук’янець

За словами Вікторії Лук’янець, вона співпрацюватиме з оркестром Львівського державного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької під керуванням Михайла Дутчака. Концерт розпочнеться піснею Ірини Кирилівни «Молитва», за нею оперна співачка підготувала блок українських пісень.

Нагадаємо, що Вікторія Лук’янець презентуватиме Львову концертну програму під назвою «Молитва за Україну». Виступ заплановано о 18 годині і має тривати півтори години без перерви. Щоправда, насолодитись співом примадонни сидячи у кріслі зможуть не всі, оскільки сісти у крісла зможуть лише власники спеціальних запрошень. В той же час усі охочі зможуть насолоджуватися концертною програмою стоячи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *