ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни та українці домінують на чемпіонаті Європи з літнього біатлону

|

Спринтерськими гонками стартувала сьогодні в Тисовці європейська першість з літнього біатлону. Про це інформує сайт НОК.

Спочатку 4-кілометрову дистанцію з двома вогневими рубежами долали чоловіки та юніори. У дорослих спортсменів найпереконливіше виглядали росіяни, які на відміну від інших впевнено поралися зі стрільбою та продемонстрували гарну фізичну готовність в кросі. У підсумку Іван Богданов та його колега по збірній Росії Олексій Катренко вибороли золоту та срібну медалі . Стартувавши першим, наш співвітчизник Олег Бережний фінішував з третім показником. Інші українці Олександр Біланенко, Антон Юнак та Олексій Коробейніков посіли 5-е, 8-е та 15-е місця.

У змаганнях юніорів найвищу сходинку п’єдесталу посів Андрій Возняк. Росіяни Максим Адієв та Рінат Гілазов вибороли срібні та бронзову медалі.

Серед жіночих дистанцій у активі росіянок – золота та бронзова нагороди, другу сходинку посіла наша біатлоністка.

Сьогодні на базі спортивного олімпійського центру в Тисовці відбулося урочисте відкриття чемпіонату Європи з літнього біатлону. Вперше такий біатлонний форум, у якому беруть участь 18 країн континенту, завітав до нашої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *