ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській ДПІ відбулася нарада з представниками грального бізнесу

|

У ДПІ у Львові відбувся семінар-нарада з представниками грального бізнесу міста. У зустрічі взяли участь керівники, бухгалтери та юристи майже всіх представників цього бізнесу, які знаходяться на обліку в податкових інспекціях міста.

Як інформує сайт ДПА у Львівській області, всіх присутніх ознайомили з результатами роботи податкової служби Львова з питань контролю за здійсненням грального бізнесу, які входять до компетенції податкових органів. Крім того, під час наради розповіли про порушення у даній галузі. Було виявлено ряд суб’єктів, які працювали без торгових патентів, виплачували заробітну платню своїм працівникам нижчу від середньомісячної зарплатні по

Фахівці відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Львові ознайомили присутніх з порядком ліцензування та патентування підприємницької діяльності у сфері грального бізнесу, порядком сплати місцевих податків та зборів, орендної плати за землю, податку з доходів фізичних осіб, а також відповідальністю за ухилення від сплати податків та за порушення державних соціальних гарантій в оплаті праці.

Підприємців найбільше цікавили питанням щодо порядку взяття на облік в податкових інспекціях філій та відокремлених підрозділів юридичних осіб та порядку подання ними звітності та сплати окремих податків. Податківці пообіцяли з’ясувати відповіді на неврегульовані питання до кінця поточного місяця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *