ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум Львова знову скаржиться на міських чиновників

|

Громадський форум Львова стверджує, що львівські чиновники перешкоджають йому захищати права людей. Про це йдеться у заяві ГФЛ, надісланій у засоби масової інформації.

До ГФЛ звернулися мешканці будинку по вул. І.Франка, 114 з тим, що у їхньому домі, який є пам`яткою архітектури, проводять незаконну реконструкцію, – повідомляється у заяві. Сьогодні мало відбутися спільне засідання комісії представників районної адміністрації та ЖЕКу, куди, на запрошення мешканців, виїхали представники ГФЛ разом з юристом.

Коли активісти форуму приїхали на місце подій, їх у грубій формі не допустили до роботи комісії і не надали жодної інформації щодо ситуації. Найбільш непримиренну позицію зайняла виконувач обов`язків голови Галицької районної адміністрації пані Олена Юрків, – повідомляється у заяві ГФЛ.

ГФЛ вважає, що такі випадки стають системними: представників форуму у грубій формі не допускають до засідань комісій, не надають необхідну інформацію, і це наштовхує нас на думку, що чиновникам дали вказівку перешкоджати ГФЛ у захисті прав людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *