ОСТАННІ НОВИНИ

Українець - найвищий у світі

Андрій ПАКОШ, «Україна і час»

|

Мешканець села Подолянців Житомирської області Леонід Стадник отримав титул найвищої людини на планеті. Зріст Леоніда дорівнює 2 метри 54 сантиметри. Таку інформацію оприлюднило у середу видання “Reuters”, посилаючись на редактора Книги світових рекордів Крейґа Ґлінді.

Наразі відбувається процес фіксації унікальних явищ і досягнень, які увійдуть до Книги рекордів Гіннесса за 2008 рік. До речі, вже сьогодні половина з них оновилася.

Кореспондент “УіЧ” зателефонував до українського велетня, але, на жаль, слухавку зняла його мама — Галина Павлівна. Жінка сказала, що Леоніда немає вдома — порається на городі. На запитання, чи відомо її синові, що він став найвищою людиною світу, пані Галина відповіла: наразі Леонід не має жодних документів, які би підтверджували цей факт, а про все решту дізнається тільки від журналістів.

Нагадаємо, що відтепер список найвищих людей світу виглядає так: Леонід Стадник (Україна) — 254 см, Олександр Сізоненко (Росія) — 250 см, Чанг Юнсай (Китай) — 242 см, Радхуан Чарбіба (Туніс) — 237 см, Сі Шун (Китай) 236 см.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *