ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатський відпочинок

Марія ДОРОТИЧ, Ірина ШЕВЧЕНКО, «Україна і час»

|

Напружений час “виснажливих” сесійних засідань і міжфракційних перипетій для депутатів Львівської міської ради позаду. Тепер для них настала благодатна пора відпусток. Майже місяць народні “слуги” відпочиватимуть від міської метушні…

Але зауважимо, що дозвілля депутатів відкоригують перевибори. Адже політичні фракції міськради уже заявили про безпосередню участь у цьому процесі. Кореспонденти “УіЧ” вирішили поцікавитися, де і як відпочивають міські обранці.

Михайло МУЖИЛІВСЬКИЙ (БЮТ):

— Зараз я відпочиваю у Болгарії на Золотих Пісках. Приїхав сюди, аби забути про усі буденні турботи, міські проблеми. Скажу одне: тут сервіс на найвищому рівні. У шикарному комфорті, який обіцяла мені туристична фірма, переконався сповна.

Тетяна КРУШЕЛЬНИЦЬКА (“Наша Україна”):

— Ваш дзвінок застав мене у селі Мельниках, що неподалік Шацька. Тут я відпочиваю на березі чистого пісочного озера. Потому планую ще на два тижні поїхати у Карпати — без цього не може бути літа Крушельницької. Сервісом задоволена, бо мешкаю у приватному помешканні, але найбільше мене дратують гори сміття біля озера.

Василь ПАВЛЮК (ВО “Свобода”):

— “Свобода” йде на вибори, тому повноцінний відпочинок нам цього “спекотного” літа не “світить”… Усе ж я віддаю перевагу зеленому туризму, часто відпочиваю у Карпатах. Коли подорожую, винаймаю житло у приватних будиночках, а не поселяюся у готелях.

Віра ЛЯСКОВСЬКА (УНП):

— Найкращий відпочинок — збирання грибів восени. Зазвичай полюбляю активно відпочивати, тільки не за кордоном. Це неспівмірне з моїми внутрішніми переконаннями.

Найбільше люблю туристичні місця в Україні, де я раніше не бувала. Цього року, очевидно, подамся на Черкащину. Інколи виїжджаю з друзями на природу. До речі, розкажу про один інцидент. Якось під час виїзду на природу я вирішила вночі скупатися у річці. Коли зайшла у воду, то забруднилася смердючим намулом. Потім довго шукала чисту воду, щоби відмитися.

Роксолана ЛЕМИК (“Наша Україна”)

— Цієї відпустки на два тижні зі сім`єю вирушила на море до Туреччини. У планах — повноцінно відпочити ще у Карпатах. Дуже задоволена закордонним сервісом, бо харчування тут збалансоване. Тому мені зручно відпочивати з малою дитиною. Але вражає дорожнеча питної води на курортах. Здивувало й те, що турки надзвичайно люблять діточок. До Львова привезу багато вражень і сувенірів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *