ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розпродують нефартову форму через інтернет

|

Футбольний клуб “Карпати” (Львів) виставив на продаж на інтернет-аукціоні ексклюзивні футболки основного складу команди. Про це «Львівському порталові» повідомив прес-секретар AUСTION.UA Юрій Мацерук.

Усього лотів 18. Це футболки Батісти, Леоніда Ковеля, Миколи Іщенка, Самсона Годвіна, Максима Фещука, Василя Кобіна, Миколи Лапка, Ігоря Худоб’яка, Володимира Федоріва, Сергія Лащенкова, Сергія Пшеничних, Тараса Петрівського, Александра Юрєвіча, Олега Женюха, Андрія Ткачука, Ярослава Мартинюка, Ярослава Сворака, Олега Голодюка.

Стартова ціна кожного лота 250 грн. Найбільшим ажіотажем наразі користуються футболки від Худоб`яка (6 ставок, ціна виросла до 320 грн.), Батісти (5 ставок, ціна виросла до 320 грн.) та Ковеля (3 ставки, ціна виросла до 270 грн.).

Форму «Карпат» було виставлено на аукціон 4 серпня. Як повідомило обізнане джерело в клубі, «Карпати» вирішили позбутися нефартової форми після невдалого старту в чемпіонаті України – двох поразок поспіль. Як показав останній матч «Карпат» у Харкові, який команда знову програла, справа, мабуть, не зовсім у формі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *