ОСТАННІ НОВИНИ

Податкові надходження до бюджетів усіх рівнів на Львівщині зросли на 27,6 %

|

Обсяги надходжень податків та платежів до бюджетів усіх рівнів у Львівській області за півроку зросли на 27,6 % порівняно з аналогічним періодом минулого року. Якщо торік надходження до бюджетів усіх рівнів становили 1907 мільйонів гривень, то цього року вони склали 2434 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.

Як відзначають у ДПА, такі темпи росту податкових платежів зумовлені тим, що бюджети всіх рівнів отримали доходи в частині, яку контролюють податкові органи.

Загалом до місцевих бюджетів області за вказаний період надійшло 999 мільйонів гривень. А це на 39,5 % більше, ніж торік.

У загальній сумі надходжень до місцевих бюджетів понад дві третини складають надходження податку з доходів фізичних осіб. Упродовж поточного року понад 21 тисяча суб’єктів господарювання, що сплачують такий вид податку, збільшили середньомісячні обсяги перерахувань податку з доходів фізичних осіб на загальну суму 40 мільйонів гривень. Унаслідок цього за сім місяців поточного року надійшло податку майже на 249 мільйонів гривень, ніж за відповідний період минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *