ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська залізниця» відкидає звинувачення Концерну «Галнафтогаз»

|

«Львівська залізниця» офіційно заперечує інформацію про втечу машиніста локомотива, який протаранив цистерни з бензином на Львівській нафтобазі. Про це повідомив прес-центр залізниці.

«Машиніст локомотива не втікав із місця події. А пожежу гасили залізничники. Інформація про втечу машиніста з місця події на нафтобазі не відповідає дійсності», – йдеться в заяві «Львівської залізниці».

Як йдеться у повідомленні залізничників, для гасіння пожежі цистерн із пальним було задіяно два пожежні потяги Львівської залізниці зі станцій Львів та Стрий, а також 30 залізничників.

«Повідомлення про те, що «пожежу гасили 16 машин спецтехніки та 95 чоловік особового складу МНС» – явне перебільшення. Працівники МНС частково допомагали залізничним вогнеборцям», – запевняє «Львівська залізниця».

Нагадаємо, сьогодні близько 5 години 50 хвилин на тупикову колію Львівської нафтобази в’їхав маневрений локомотив «Львівської залізниці» з чотирма вагонами щебеню попереду. Локомотив на швидкості протаранив цистерни з бензином А-95, які стояли на тупиковій колії та чекали розвантаження. Цистерни деформувалися, п’ять із них загорілося. До 7 години 30 хвилин пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано. Зараз працівники управління МНС працюють над охолодженням цистерн. Жертв та потерпілих немає, збитки від аварії наразі ще з’ясовують.

Генеральний директор Концерну «Галнафтогаз» Юрій Кучабський заявив, що причиною аварії є «помилка або злочинна недбалість машиніста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *