ОСТАННІ НОВИНИ

Секретаріат Президента обурений відсутністю службового розслідування щодо Рудьковського

|

У Секретаріаті Президента переконані, що не нормальною є ситуація, коли після кількох аварій на залізниці, зокрема, настільки масштабної як «фосфорна аварія» у Львівській області, не було проведено навіть службового розслідування щодо діяльності міністра транспорту і зв`язку Миколи Рудьковського. А генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак не притягнутий до відповідальності. Про це повідомляє офіційний сайт Президента.

«Ми ініціюватимемо створення спільної Комісії щодо аналізу аварійних ситуацій, до складу якої входитимуть представники Секретаріату та Уряду, ЦОВВ, яка має надати висновки для Президента та Кабміну», – йдеться у повідомленні.

Секретаріат Президента України наголошує, що «діяльність» Миколи Рудьковського підштовхує до необхідності внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» щодо встановлення певних кваліфікаційних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад міністрів.

Відтак, позиція Секретаріату Президента – Рудьковський має відповісти за результати своєї діяльності на посаді міністра транспорту. Першим кроком до цього має стати його звільнення з посади з мотивів повної професійної невідповідності. Наступним – адекватна оцінка його діяльності з боку Генеральної прокуратури України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *