ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський альпініст спробує знайти Ноїв Ковчег

|

Львівський альпініст Сергій Александров спробує знайти Ноїв Ковчег. Феноменальну знахідку альпініст розшукуватиме на горі Арарат, що в Туреччині. Про це Сергій Александров повідомив сьогодні на прес-конференції.

Пошуково-дослідницькі роботи відбуватимуться у рамках міжнародної науково-дослідницької експедиції, яка розпочнеться наприкінці серпня -початку вересня. У ній візьмуть участь російські та українські альпіністи. Сергій Александров стане першим львів’янином, що ступить на вершину священної та однієї з найбільших гір Європи. Причиною пошуків Нового Ковчега є те, що неподалік Арарату раніше було знайдено закам’янілий корабель, за розмірами ідентичний біблійному опису ковчега Ноя.

За словами Сергія Александрова, мета цієї експедиції – підтвердити або спростувати численні версії про місцезнаходження легендарної реліквії. Щоправда, особиста мрія львівського альпініста – вперше в історії встановити на горі Арарат прапор міста Лева та пам’ятний знак з нагоди 750-річчя Львова.

Організовує сходження на Арарат заслужений майстер спорту міжнародного класу, президент федерації альпінізму та скелелазіння Росії Володимир Шатаєв. Керівник експедиції – науковець, організатор багатьох міжнародних науково-дослідницьких експедицій, невтомний шукач Ноївого Ковчега Андрій Поляков. Як розповів Сергій Александров, надати фінансову підтримку львівському альпіністу погодився лише Блок Юлії Тимошенко.

Сходження на гору Арарат триватиме чотири дні. Аби бути готовими до експедиції у Туреччині, учасники експедиції пройдуть тренування на Кавказі. У програмі тренування – сходження на найвищу точку Європи – гору Ельбрус. Виїзд львів’янина на тренування відбудеться восьмого серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *