ОСТАННІ НОВИНИ

В Ожидові продовжують горіти залишки фосфору

|

Вже кілька днів в Ожидові на місці аварії “фосфорного” потяга продовжується займання залишків фосфору, що залишились в ґрунтах. Виявляється, на місце аварії вже три дні поспіль виїздять працівники МНС, обласної влади Львівщини та Буської райради. Зараз на місці аварії відбудеться екстрене засідання комісії Буської райради. Про це ZAXID.NET сьогодні, 3 серпня, розповів депутат Буської райради Ростислав Сліпець.

За його словами, фосфор загоряється хаотично. “Горіння продовжується не постійно, а лише час від часу. Місце проведення аварійних робіт вчора відвідали члени президії Буської районної ради. Незважаючи на запевнення фахівців, земля довкола димить. Це означає, що, контактуючи з повітрям, горять залишки фосфору. Значить, робота виконана погано. Тому депутати районної ради вимагають негайного усунення недоліків”, – наголосив Ростислав Сліпець.

“Ми телефонували і на місце аварії вчора приїздив начальник управління з надзвичайних ситуацій Львівської ОДА Олексій Титаренко, а також представники МНС. Думали, що робити”, – розповів він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *