ОСТАННІ НОВИНИ

До Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» увійшло 9 партій

|

Керівники дев’яти політичних партій підписали сьогодні, 2 серпня, Угоду про створення Блоку «Наша Україна – Народна самооборона». До Блоку увійшли партії «Наша Україна», «Вперед, Україно!», Народний Рух України, Українська республіканська партія «Собор», Українська народна партія, Християнсько-демократичний союз, партія “Пора”, Партія захисників вітчизни та Європейська партія України.

“Сьогодні пройшли з’їзди 9 партій, які ухвалили рішення, по-перше, про створення після виборів єдиної партії, а, по-друге, про створення великого Блоку демократичних сил “Наша Україна – Народна самооборона”, – сказав під час підписання угоди лідер “Нашої України” В’ячеслав Кириленко.

“Зі створенням Блоку ми починаємо народний похід проти політичної корупції, похід за скасування депутатської недоторканності та побудови європейської України, – зазначив він. – На основі Блоку у парламенті наступного скликання буде створена потужна фракція. Це буде платформа, яка підтримуватиме політику Президента Ющенка. Уперше в українському парламенті глава держави зможе опертися на патріотичні сили, завдяки чому в Україні будуть розпочаті системні зміни”.

Як повідомляє прес-служба блоку «Наша Україна – Народна самооборона», за словами Кириленка, це – найперше завдання Блоку.

“Я гордий з позиції керівників усіх політичних партій, які на вимогу Декларації, що була підписана 5 липня, підписали сьогодні Угоду про створення виборчого Блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *