ОСТАННІ НОВИНИ

Під Генеральним консульством Польщі знову незаконні трейлери

|

Під Генеральним консульством Республіки Польща у Львові знову працюють пересувні трейлери, у яких надають послуги з реєстрації в Інтернеті, заповнення анкет, фотографування та копіювання документів. Ці послуги підприємці надавали без відповідних дозволів, тому 27 червня трейлери демонтували.

Як повідомила ZAXID.NET заступник голови Галицької райадміністрації Алла Базарник, зараз підприємці повернулися під консульство так само незаконно. “Галицька райадміністрація з представниками міліції району демонтувала ці трейлери після того, як Генеральний консул Польщі у Львові звернувся до міського голови з відповідним проханням. Ці трейлери працювали без дозволів, не сплачували податки за землю”, – зазначила вона.

За словами Алли Базарник, після демонтажу трейлерів працівники Галицького райвідділу два тижні патрулювали цю територію. Після того, як перестали – трейлери знову працюють біля консульства.

“Зараз ми написали звернення до начальника Галицького райвідділу, щоб правоохоронці відновили патрулювання. Коли це буде зроблено, не знаю. Але ми разом контролюватимемо ситуацію”, – резюмувала Алла Базарник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *