ОСТАННІ НОВИНИ

57 тисяч гривень заробив «Львівелектротранс» на розміщенні реклами у червні

|

Львівське комунальне підприємство «Львівелектротранс» протягом червня заробило 57 тисяч гривень на розміщенні реклами. За рік від розміщення реклами на електротранспорті підприємство отримує понад півмільйона гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого.

Для того, щоб орендувати трамвай чи тролейбус для розміщення реклами потрібно заплатити 5 тис яч 746 гривень. Ця сума може змінюватись залежно від частоти виходу вагонів на лінію. ЛКП «Львівелектротранс» цього року уклало угоди з 15 фірмами на розміщення реклами. Кошти, що надходять від розміщення реклами, спрямовано на підтримання робочого стану електротранспорту.

80-90 відсотків транспорту зовні розклеєні рекламою, що є зручно для підприємства, оскільки рекламодавці самостійно відновлюють зовнішній вигляд електротранспорту, фарбують його.

«Зараз ми обмежуємо розміщення реклами в салонах тролейбусів та трамваїв, оскільки зняття різного вигляду реклами погіршує естетичний вигляд. У салонах нашого транспорту будемо розміщувати лише соціальну рекламу», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *