ОСТАННІ НОВИНИ

У Зеленій канапі - „25 см у квадраті”

|

У галереї Зелена канапа відкрилась виставка під назвою “25 см у квадраті”, яка триватиме до 26 серпня. Назва виставки – це своєрідна гра слів, яка означає формат художніх робіт.

Чотири місяці тому куратор галереї Олеся Домарадзька оголосила львівським художникам, що має намір зробити виставку, але поставила усім однакові умови: техніка виконання робіт значення не має, головне, щоб всі робити мати однаковий розмір: 25 сантиметрів в довжину і в ширину. На пропозицію зголосилось 20 художників. Серед них – Влодко Стецула, Зоряна Гарбар, Олег Гижий, Віта Проців. „Ці міні-експозиції творять таку мозаїку різнобарвну, різностилеву. З художників ніхто ні на кого не подібний, що дуже приємно. Я старалася зібрати з художників таких, які би показали самий зріз сучасного львівського українського мистецтва”, – наголосила Олеся Домарадзька. На виставці представлені живопис, графіка, кераміка, скло.

Роботи на виставці можна не лише перглянути, а й придбати. Ціни різні, але, як переконує Олеся Домарадзька, не високі. Повідомляє «РадіоМан».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *