ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року відремонтують 24 кечівські будинки

|

До кінця цього року 24 кечівські будинки відремонтують. Принаймні саме в цьому запевняє радник міського голови з питань створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Оксана Карпінська. Про це вона повідомила під час сьогоднішньої прес-конференції.

За її словами, для забезпечення якісного господарювання по вул. Стрийській, Природній, Моршинській, Фредра та Патона відремонтують покрівлі, фасади, ліфти, сходові клітки, водопроводи, центральне опалення, каналізацію, електромонтажні роботи тощо.

Для реконструкції житлового фонду і передачі його на баланс міста Міністерство Оборони виділило 22 млн. грн., з яких 15 млн. планують витратити на ремонт ліфтів, покрівель та упорядкування прибудинкових територій. Відповідно 6 млн. скерують на покращення тепло-водо-та електропостачання.

Оксана Карпінська також зазначила, що у рамках Програми допомоги у створенні об’єднань співвласників багатоквартирних будинків впроваджено пілотний проект, яким передбачено створення ОСББ у кечівських будинках. Після проведення ремонту у цих будинках мешканцям пропонуватимуть не переходити на обслуговування ЖЕКу, а створити власний ОСББ і господарювати там самостійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *