ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні екологи приїдуть до Львова на конференцію

|

Дві міжнародні конференції на екологічну тематику відбудуться у Львові наступного місяця у рамках спільного проекту Львова, Вроцлава та Дрездена. Науково-практичні заходи відбуватимутьсяч в нашому місті в межах проекту, спрямованого на передачу ноу-хау в галузі екології. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Екологічні конференції відбуватимуться у Львові 5 та 11 вересня. Вони стосуватимуться екологічної освіти, виховання, стану та перспектив транспортної сфери Львова.

Участь у сесійних засіданнях візьмуть близько 90 осіб. Серед них представники делегацій з-за кордону, екологи Львівщини, науковці та студенти львівських вищих навчальних закладів, підприємці-перевізники, а також представники громадських організацій.

На час конференцій заплановані виступи науковців, обмін досвідом між фахівцями Львівщини та з-за кордону, а також виїзди на львівські підприємства з метою напрацювання нових проектів для вирішення проблем, які обговорюватимуть дослідники.

Нагадаємо, що у межах реалізації проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань ноу-хау в галузі екології» було заплановано протягом 2007-2008 рр. провести у Львові шість міжнародних конференцій на екологічну тематику. Заявником проекту і його розробником є Центр охорони навколишнього довкілля Дрездена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *