ОСТАННІ НОВИНИ

За два тижні митники вилучили контрабандної косметики на 150 тисяч гривень

|

У зоні діяльності Західної регіональної митниці дедалі частішими стають випадки незаконного ввезення косметичних засобів. Зокрема, у митному посту «Шегині» працівники Західної регіональної митниці за останні два тижні завадили чотирьом спробам незаконного ввезення в Україну косметичних засобів на суму понад 150 тис. гривень.

Сьогодні, 31 липня, громадянин Республіки Польщі, прямуючи в Україну автомобілем «Фольксваген Пасат» у приватну поїздку, сподівався, що митники не знайдуть у багажному відсіку під одягом 126 упаковок туші для вій. Незадекларований товар вартістю 6300 гривень затримано.

А вчора громадянин Німеччини, незадекларувавши, віз в Україну 130 флаконів туалетної води, 7 крем-гелів для обличчя та 13 засобів для догляду за шкірою вартістю 5600 гривень.

Нагадаємо, нещодавно митники вилучили у громадянина Польщі 210 наборів тіней для повік – вартістю 10500 грн., які він намагався приховати у дорожній сумці.

А в українця працівники митного поста «Шегині» вилучили 2 550 губних помад, вартістю 127,5 тис. гривень, які він «забув» задекларувати.

Складено протоколи про порушення митних правил, повідомляє прес-служба Західної регіональної митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *