ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд посилить взаємодію з ЛОДА

|

Незабаром Уряд посилить взаємодію з ЛОДА. Як інформує прес-служба Кабміну, прем’єр-міністр Віктор Янукович заявив, що найближчим часом відбудеться презентація низки проектів, спрямованих на посилення взаємодії Уряду й обласних державних адміністрацій.

“Найближчим часом ми будемо презентувати два проекти спільних дій Уряду й обласних державних адміністрацій. По суті, цим ми замикаємо ланцюжок органів виконавчої влади, Уряду й адміністрацій”, – сказав Віктор Янукович на нараді з активом Донецької області у Єнакієвому.

Глава Уряду відзначив, що спочатку будуть презентовані два проекти взаємодії Уряду з Донецькою і Львівською обласними адміністраціями. “Найближчим часом відбудеться старт цієї моделі”, – сказав він, відзначивши, що модель взаємодії Уряду з облдержадміністраціями передбачає комплексні заходи з керування державними ресурсами, державними програмами, а також диференціацію виконавських рівнів реалізації програм.

Прем’єр-міністр зазначив, що Уряд певною мірою впроваджує шведську модель розвитку місцевого самоврядування. При цьому Віктор Янукович відзначив, що на цьому шляху необхідно прискорити реалізацію реформи місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *