ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зібрано близько 7 тисяч підписів за скасування недоторканості депутатів

|

Близько 7 тисяч підписів за скасування депутатської недоторканості зібрано на Львівщині. Загалом по Україні наразі зібрано понад 100 тисяч підписів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив народний депутат України V скликання Володимир В ’язівський.

За словами Володимира В ’ язівського, «другим етапом» збору підписів буде вихід активістів блоку НУНС до провідних підприємств України та на місця масового проходу людей. Крім цього, заплановано розгортання наметів, в яких громадяни в робочому режимі матимуть змогу поставити свій підпис у підтримку скасування недоторканості депутатів Верховної Ради. Загалом блок «Наша Україна-Народна Самооборона» розраховує зібрати близько 5 мільйонів підписів по Україні.

«Обранці VI скликання мали б скасувати свою недоторканість і пільги, які для них передбачені, а зокрема безкоштовний відпочинок в санаторіях, безкоштовний проїзд по Україні, надання житла у Києві тощо. Кількість підписів, які ми зберемо має стати для них переконливим аргументом», – зазначив Володимир В’язівський.

Після скасування депутатської недоторканості наступним кроком, за словами В ’яз і вського , має стати скасування недоторканості високопосадовців. «Ми бачимо безкарність міністрів, які дозволяють собі працювати неефективно, а подекуди і злочинно. СПУ в особі міністрів Цушка та Рудьковського показала свою неефективність», – зазначив пан В ’ язівський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *