ОСТАННІ НОВИНИ

Львову знову обіцяють воду

|

З наступного року у Львові розширять графік подачі води.У цьому запевняє директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський. Про це він повідомив під час сьогоднішнього брифінгу.

За його словами, розширення графіку подачі води стане можливим завдяки заміні водопровідних мереж та монтажу ізолюючих засувок . Роботи триватимуть до кінця року за контрактом «Створення зон тиску, заміна трубопроводів та реконструкція насосної станції». Виконавець робіт – ВАТ «ЛСБМУ-1» .

Як наголосив директор ВАТ «ЛСБМУ-1» Ігор Булик, його товариство прокладає труби французького виготовлення зі спеціального чавуну і дає десятирічну гарантію на свої послуги. Цьогоріч планують провести монтаж чотирьох вузлів ізолюючих засувок по вул. Городоцька – Данилишина, Зелена-Кримська, пл.Торгова –Б .Хмельницького, пр. Свободи – пр. Чорновола. Крім того, хочуть замінити восьмикілометрові водопровідні мережі по всіх вулицях Львова, які цього потребують. Це дасть змогу зменшити непродуктивні витрати, забезпечити економію електроенергії та розширити графік водопостачання міста. Щоправда, посадовці наголосили, що сподіватись на цілодобове водопостачання таки не варто.

Нагадаємо, що роботи із заміни водопровідних мереж згідно з контрактом «Створення зон тиску, заміна трубопроводів та реконструкція насосної станції» були розпочаті ще у квітні 2005 року генпідрядником – данською фірмою «PER Aarslef». Умовами контракту було передбачено заміну 21,7 км водопроводів, встановлення 97 вузлів ізолюючих засувок та реконструкція дев’яти насосних станцій. Проте у зв’язку з затримками реалізації проекту та відставання від графіку виконання робіт, контракт між замовником – ЛМКП «Львівводоканал» та фірмою «PER Aarslef» був розірваний 30 квітня цього року. Новий генпідрядник – ВАТ «ЛСБМУ – 1» відновив роботи із заміни мереж у травні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *