ОСТАННІ НОВИНИ

Ділянку на Федорова виставлять на міжнародний інвестиційний ярмарок

|

На міжнародний інвестиційний ярмарок, який відбудеться в жовтні, мерія планує виставити кілька земельних ділянок, серед яких і територія по вулиці Федорова. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.

«Ми плануємо кілька земельних ділянок на міжнародний інвестиційний ярмарок , який відбуватиметься в жовтні. Думаю, що ми запропонуємо вулицю Федорова, оскільки сьогодні це найцікавіший для нас проект», – розповів посадовець.

За його словами, по вулиці Федорова має бути виключно готель, адже це один з кращих пілотних проектів, який буде виставлятися. «Ми хочемо, щоб туди прийшли й іноземні інвестори, і наші, українські. Тим більше, що зацікавленість є і, дай бог, щоб ми це реалізували», – додав Ігор Гуменчук.

На Федорова продається дві ділянки: одна біля будинків №26, №28, інша – навпроти , біля будинку №23. Орієнтовна площа цієї території 1700 квадратних метрів, плюс розвалений будинок №28. «Це все продається в комплексі для облаштування готелю», – підсумував заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради.

Наразі продається лише право оренди, адже в зоні ЮНЕСКО мерія не може продавати саму земельну ділянку. Стартова ціна території становить близько 11 мільйонів гривень. Відповідно вартість одного метра квадратного сягає майже 5 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *