ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» відмикає боржників від газової труби

|

ВАТ «Львівгаз» продовжує відмикати боржників від газопостачання. Як повідомляє прес-служба підприємства, це єдиний ефективний спосіб боротьби із неплатниками.

«Звернення до споживачів через засоби масової інформації та письмові попередження не дають результатів. Лишень побачивши у себе на порозі газовиків, які приходять відрізати трубу чи опломбувати кран, мешканці біжать до каси і платять», – зазначено у повідомленні «Львівгазу».

Стосовно кількості боржників, то тільки у Львові їх налічують понад 24 тисячі. Вони протягом останніх трьох місяців не сплачують за використаний природний газ. Відтак на одного абонента Львова та прилеглих до нього населених пунктів Пустомитівського району припадає 92 гривні загального боргу. Це найвищий показник в області.

Упродовж першого півріччя цього року через борги «Львівгаз» припинив газопостачання 2 660 абонентам. Лишень у липні без газу залишилося 345 боржників.

50% усього газу, яке транспортує через розподільну мережу області ВАТ «Львівгаз», споживає населення. Так, у першому півріччі 2007 року населення Львівщини на побутові потреби використало 529,3 мільйона кубометрів газу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *