ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді знесли обеліск танкістам

|

У Червонограді знесли обеліск танкістам, який раніше планували відремонтувати. До відновлювальних робіт приступили ще у квітні, проте через аварійність стели прийняли рішення знести цей об’єкт.

За словами заступника міського голови Червонограда Ореста Орловського, жодних захоронень, поховань, на місці цього обеліску не було, тільки назви військових частин, які звільняли Червоноград від фашистських загарбників у роки Другої світової війни. Влада обіцяє, що й вони не залишаться забутими. Міська громадська організація “Ради ветеранів війни” погодилася, аби пам’ять про ці військові частини викарбували на гранітних плитах та встановили на території, яка прилягає до “Вічного вогню”. Відповідний проект вже погоджений головним архітектором міста. А на сесії міської ради, яка відбулась 26 липня, своїм рішенням депутати виділили на це 49 тисяч гривень.

Знесення цього пам’ятника та встановлення нових лавок у сквері обійшлося місту приблизно у 40 тисяч гривень. На тому місці, де стояв обеліск, планується облаштувати дитячий майданчик. Повідомляє ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *