ОСТАННІ НОВИНИ

Управління охорони здоров`я Львівщини заперечує смерть від фосфорного отруєння

|

Львівське обласне управління охорони здоров’я спростувало інформацію, що внаслідок „фосфорної” катастрофи нібито померло троє жителів Буського району. Представник управління В’ячеслав Верес запевнив, що динаміка одужання постраждалих від фосфорного отруєння є доволі позитивною.

„Політичними спекуляціями, спричиненими близькістю виборів” назвав В’ячеслав Верес заяви політиків та засобів масової інформації про фатальні наслідки екологічної катастрофи в Ожидові. За його словами, повідомлення про померлих внаслідок фосфорного отруєння, яке зокрема з’явилося на одному з Інтернет-сайтів, є „цинічною дезінформацією”: „Якщо серед тих, що перебували за 10-20 метрів від пожежі немає ні загиблих, ні важкохворих, то що можна казати про тих, хто був за 10-15 кілометрів”.

Нині на стаціонарному лікуванні із симптомами хімічного отруєння перебуває 109 дорослих і 20 дітей. В облуправлінні охорони здоров‘язапевнили, що всі хворі поступово одужують і ні в кого не простежується загроза ускладнень. Водночас пан Верес підкреслив, що медики мають намір ще як мінімум місяць пильно стежити за самопочуттям людей, котрі потрапили в зону екологічного лиха, повідомляє УНІАН з посиланням на „ Німецьку хвилю ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *