ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежникам з Ожидова пропонують гроші за діагноз «побутова травма» – Луценко

|

Пожежникам, що працювали під час «фосфорної» аварії, пропонують гроші за те, щоб написати їм діагноз «побутова травма». Про це сьогодні під час прес-конференції в Тернополі повідомив лідер блоку «Наша Україна –Народна Самооборона» Юрій Луценко.

«Нам вдалося роздобути інформацію, що пожежникам пропонують написати діагноз “побутова травма”. За їхню згоду на такий діагноз обіцяють гроші. Стало також відомо, що діагнози медикам треба узгоджувати зі своїм керівництвом. “Пропонують” ставити діагноз «загострення хронічних захворювань, спричинених спекою», – зазначив він.

«Евакуація дітей, яку, мало того, що проводили на 4-6 день після аварії, так ще й силами виключно місцевих бюджетів і організацій. “Укрзалізниця” не виділила для цього жодної копійки. Людям не видавали медикаментів, окрім активованого вугілля та одного тонометра на всіх», – наголосив Ю. Луценко.

«Питну воду також почали розвозити на 4-6 день. А в деякі села її взагалі не завезли, – підкреслив він. – А перед приїздом Президента, як у кращі радянські часи, людям роздали газовану мінералку, на якій борщу не звариш».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *