ОСТАННІ НОВИНИ

Львів лідирує у виділенні молодіжних кредитів

|

Львів на першому місці за коштами, які місцеві бюджети виділяють для надання молодіжних кредитів. А Львівське регіональне відділення, після Криму і Луганська, посідає третє місце в Україні з фінансування з міського, обласного та державного бюджетів разом. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів директор Львівського регіонального фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Віктор Писаренко.

«Цього року кілька областей недоотримали фінансування тому, що в місцевих бюджетах таких коштів не закладено. Львів вийшов на перше місце серед міст, які закладають у своїх бюджетах такі кошти. А Львівське регіональне відділення, після Криму і Луганська, на третьому місці з фінансування з міського, обласного та державного бюджетів», – зазначив Віктор Писаренко.

За його словами, на сьогодні у Львові 310 осіб скористалися прямими кредитами і 600 отримали кредити з частковою компенсацією.

Цьогоріч такі кредити з міського бюджету зможуть отримати ще 15 осіб. Крім того, 10 кредитів буде роздано за кошти обласного бюджету. Наразі, за словами Віктора Писаренка, існує проблема з земельними ділянками під будівництво житла для молодих сімей. Однак міський голова вже пообіцяв, що у вересні буде вирішено остаточно питання про виділення земельних ділянок у мікрорайоні Рясне-2 і розширення МЖК «Каменяр» у мікрорайоні Левандівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *