ОСТАННІ НОВИНИ

На сесію облради запрошено Кузьмука і трьох міністрів

|

На позачергову сесію Львівської обласної ради, яка відбуватиметься завтра, 27 липня, запрошено віце-прем’єр-міністра України Олександра Кузьмука, міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, міністра транспорту та зв’язку Миколу Рудьковського та міністра охорони здоров’я Юрія Гайдаєва. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

На позачерговому засіданні обласні обранці також сподіваються побачити голову Львівської ОДА Петра Олійника, його першого заступника Валерія П’ятака, начальника Головного управління МНС України у Львівській області Сергія Дмитровського, начальника Державного територіально-галузевого об’єднання „Львівська залізниця” Михайла Мостового, начальника ГУ МВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка, головного державного санітарного лікаря Львівської області Романа Павліва.

Також на засідання запрошено начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Богдана Матолича, начальника Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігоря Герича, голову Буської районної ради Володимира Замроза та сільського голову села Ожидів Олександру Шах.

Нагадаємо, на порядку денному завтрашньої позачергової сесії обласної ради лише одне питання – техногенна аварія, що виникла на залізничному перегоні Ожидів-Красне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *