ОСТАННІ НОВИНИ

У Сколівському районі розпочався табір Героїв УПА

|

У Сколівському районі біля села Корчин з 23 липня розпочав свою роботу літній наметовий табір Героїв УПА. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, табір, у якому перебуває молодь віком від 12 до 26 років, триватиме до 1 серпня.

У програмі табору передбачено проведення занять на історичну тематику за участі вчителів-істориків місцевих шкіл. Під час екскурсій учасники табору відвідуватимуть історичні місця, сходитимуть на гори, займатимуться різними видами спорту. «Цього року ми присвячуємо літній табір пам`яті героїв УПА, оскільки нещодавно відзначали 100-річчя від дня народження генерал-хорунжого, головного командира Української повстанської армії Романа Шухевича. На території, де зараз відпочивають учасники табору, відбувалися бої воїнів УПА. Також там похований член ОУН -Іван Корчинський», –розповів голова львівської обласної організації Спілки Української Молоді в Україні Роман Кравець.

З міського бюджету на проведення табору Героїв УПА виділено 5 тисяч гривень. Табір проводить міський осередок львівської обласної громадської організації Спілка Української Молоді в Україні. Участь у таборі беруть 50 осіб, членів громадської організації у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *