ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримав 50 мільйонів гривень банківських запозичень

|

50 мільйонів гривень надійшло до міського бюджету Львова за рахунок запозичень у банку «Львів». Протягом п’яти років місто зобов’язане повернути банку запозичені кошти, сплативши відсоткову ставку у 9,45 % річних. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Як повідомив Олег Іщук, отримані 50 мільйонів будуть використані на розвиток інфраструктури міста. «Це дасть можливість не чекати п’ять років, а втілювати проекти вже сьогодні», – зазначив пан Іщук.

Зокрема, 8 мільйонів 834 тисячі гривень планують використати на реконструкцію шляхового господарства, 4 мільйони 475 тисяч гривень – на заходи енергозбереження, 3 мільйони 180 тисяч гривень – на розвиток та реконструкцію житлово-комунального господарства Львова. Крім цього, 2 мільйони 250 тисяч гривень передбачено на збереження, розвиток, реконструкцію та реставрацію пам’яток історії та культури тощо.

За словами Олега Іщука, 500 тисяч гривень із запозичених коштів виділять на будівництво корпусу патології для новонароджених дитячої лікарні по вулиці П. Орлика на 300 ліжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *