ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни та українці обговорять наслідки фосфорної аварії через телеміст

|

Сьогодні, 24 липня, в українському представництві Російського агентства міжнародної інформації РІА “Новини” відбудеться телеміст Москва-Львів-Київ на тему “Фосфорна катастрофа в Україні: причини і наслідки”. Від Львівщини участь у телемості візьмуть голова ЛОДА Петро Олійник, керівник прес-центру ГУ МНС України в Львівській області Павло Василенко, начальник обласного управління охорони навколишнього середовища Богдан Матолич та мер Буська Василь Вовк.

Як повідомляє прес-служба міністерства транспорту та зв’язку, участь в обговорення аварії на Львівщині та її наслідків також братимуть Директор департаменту безпеки у галузі Мінтрансзв’язку Юрій Гержод, заступник начальника Державної екологічної інспекції Віктор Черевко, директор інституту хімії АН України Владислав Гончарук, директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко, екс-міністр охорони навколишнього середовища України Сергій Курикін та голова міжнародного департаменту Української асоціації психіатрів Тіна Берадзе.

Від Москви з українцями спілкуватимуться головний державний інспектор з пожежного нагляду МНС РФ Геннадій Кирилов, президент Російського Союзу “За хімічну безпеку”, доктор хімічних наук Лев Федоров, керівник Центру медико-психологічної допомоги при МНС РФ, заступник директора ГНЦ соціальної судово-психіатричної медицини ім. В.П.Сербского Зураб Кекелідзе.

Початок телемосту – о 14 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *