ОСТАННІ НОВИНИ

Секондхендівську ділянку на Сихові продали за 5,7 млн. гривень

|

Сьогодні, 24 липня, Львівська міська рада продала ділянку у Львові по вул. Манастирського за 5 млн. 700 тис. грн. Як повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук, ця ділянка не обтяжена жодними спорудами.

Щоправда, на території колишнього секонд-хенду є три малі архітектурні форми, на дві з яких підприємці оформили оренду. Однак, за словами Ігоря Гуменчука, ці споруди не перебувають на ділянці, яку продали. Один квадратний метр ділянки на цих торгах коштував 1200 грн. На минулих торгах, у травні, квадратний метр коштував 600 грн., – про це сьогодні, 24 липня, повідомив кореспондент ЗІКу.

На запитання кореспондента ЗІКу, що робитиме переможець аукціону із ділянкою, той жартома відповів, що садитиме там редиску.

Як наголосив Ігор Гуменчук, аукціони у Львові проходять без порушень. Водночас за останні кілька років Львівська міська рада мала шість судових позовів щодо продажу землі з аукціону. Зокрема, щодо ділянок під ТЦ «Метро», «Епіцентр», по вул. Кульпарківській. Проте суд не задовольнив жодних скарг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *