ОСТАННІ НОВИНИ

На Західній регіональній митниці «забули» задекларувати валюту на суму 125 тисяч гривень

|

Працівники Західної регіональної митниці виявили незаконно переміщувану валюту на суму майже 125 тис. грн., передає прес-служба Західної регіональної митниці.

Через митний пост «Ягодин» у Республіку Польща автомобілем «Фольксваген Пасат» прямував громадянин Латвії. Як виявилося під час митного контролю, він забув задекларувати 8000 євро.

Незабаром автомобілем «Вольво» через митний пост «Ягодин» у Польщу прямував поляк. Під час митного контролю в його барсетці Ягодинські митники виявили незадекларовані 2920 доларів.

Згодом через той же пункт пропуску рейсовим автобусом «Київ–Лондон» їхав наш співвітчизник. У митній декларації тернопільчанин вказав, що має тільки незначну суму валюти. Однак під час митного контролю у гаманці митники виявили ще 1 980 фунтів стерлінгів (20485 грн).

Ще один українець намагався тим самим шляхом через митний пост «Ягодин» потрапити у Республіку Польща, не задекларувавши 2000 доларів. А громадянин Молдови, прямуючи на батьківщину через митний пост «Мамалига» Кельменецької митниці, забув, що у гаманці у нього є 2000 євро.

Наш співвітчизник, повертаючись з Молдови через митний пост «Чернівці» Вадул-Сіретської митниці, заховав від митників 1300 євро у конверті серед особистих речей.

Валюту вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *