ОСТАННІ НОВИНИ

Шуфрич підтвердив, що всі цистерни біля Ожидова піднято

|

«На сьогодні уже закінчене підняття цистерн, що перевернулися під час аварії біля села Ожидів Львівської області, – заявив керівник МНС Нестор Шуфрич, – 14-ть із них уже знаходяться в напіввагонах, 15-а під порядковим номером 6 зараз проходить останні дослідження, на ній буквально залатали останні тріщини. Формується состав для відправки до Казахстану. Прийняте рішення, що це все-таки буде єдиний состав, із двох сторін його будуть супроводжувати два пожежних потяги, і до завтрашнього дня він повинен відправитися убік російського кордону для наступного відправлення до казахського заводу-виробника».

Також Міністр повідомив, що його дуже радує, що у потерпілих під час гасіння пожежі рятувальників, а також у медпрацівників, які надавали першу допомогу, за результатами обстеження фосфор у крові не виявлений, повідомляє Управління інформаційно – роз’яснювальної роботи та зв’язків із ЗМІ.

«Це означає, що продукти горіння фосфору, що впливають на стан здоров`я, не несли із собою такої концентрації, що могла б призвести до серйозного погіршення здоров`я» – відзначив Нестор Шуфрич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *