ОСТАННІ НОВИНИ

359 автомобілів вилучили за півроку прикордонники на західному кордоні України

|

116 одиниць автомобільного транспорту, які незаконно переміщувалися через державний кордон України, вилучили прикордонники протягом першого півріччя 2007 року на західному кордоні України. Основними причинами вилучення стали підробка документів, зокрема технічних паспортів та доручень на право керування. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Найбільше контрабандним шляхом ввозять в Україну автомобілі марки «Опель» – 18 автомобілів, на другому місці «Мерседес» – 14 авто, «Фольксваген» – 11, по сім авто – «Ауді» та «Рено»; а також автомобілі «Форд», «Пежо», «БМВ», «КІА».

Крім цього, за перше півріччя поточного року прикордонники спільно з працівниками митниці вилучили 243 одиниці автомобільного транспорту, який кваліфікувався як засіб перевезення контрабанди. Вартість вилученого транспорту становить понад 4 мільйони гривень.

В автомобілях, що виїздять за межі України, найбільше приховують цигарки, предмети старовини та валюту. Натомість у транспортних засобах, що в’їжджають на територію нашої держави, здебільшого приховують м’ясопродукти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *