ОСТАННІ НОВИНИ

НУНС вимагає в Януковича усунути Рудьковського і Шуфрича

|

Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» вимагає від Кабінету Міністрів України усунути міністра транспорту і зв’язку Миколу Рудьковського та міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича від виконання обов’язків на час розслідування причин катастрофи 16 липня на Львівщині.

У заяві також міститься вимога негайно надати матеріальну компенсацію потерпілим від аварії.

«Міністрування» пана Рудьковського відзначилося вже не однією серйозною аварією на залізниці, у яких загинули люди. А пан Шуфрич особисто продемонстрував найгірші і неприпустимі для довіреного йому відомства якості – добирався до місця трагедії протягом трьох діб. Ми переконані, що діяльність на займаних посадах міністра транспорту Миколи Рудьковського та міністра надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича є яскравим відображенням діяльності нинішнього уряду в цілому: його непрофесіоналізму та байдужості до проблем громадян», – мовиться у заяві.

«Через відсутність в Україні парламенту і, відповідно, неможливості, згідно з Конституцією, відправляти у відставку міністрів, ми закликаємо Прем’єр-міністра України Януковича відсторонити міністрів Рудьковського та Шуфрича від виконання обов’язків на час розслідування причин катастрофи на Львівщині», – зазначено в документі.

Нагадаємо, 16 липня на Львівщині неподалік с. Ожидова Буського району перекинулися 11 вагонів із жовтим фосфором, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *