ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Мечнікова відремонтують

|

Вулицю Мечнікова відремонтують. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник управління капітального будівництва Богдан Коваль, перший етап ремонтних робіт вулиці розпочали минулого тижня.

За словами чиновника, цьогоріч планують відремонтувати територію вулиці від Костя Левицького до входу на Личаківський цвинтар. Щодо обсягу ремонтних робіт, то вони передбачають розбирання бруківки, зняття трамвайної колії і її відновлення з використанням безшумних бетонних плит, заміну інженерних комунікацій та водопроводу, ремонт каналізації. «Заплановано комплексну реконструкцію вулиці», – додав Богдан Коваль. Наразі триває лише перший етап робіт. Щоправда, дещо гальмує ремонт запізнілий початок робіт. «Уже серпень, а роботи тільки в початковому стані. Вони ускладнюються тим, що ще не закуплено рейки для колій, хоча їх уже замовлено. Також не виготовлено комплекту безшумних бетонних плит для колії», – підкреслив посадовець. Якщо ж вдасться домовитися з постачальниками, то у жовтні на цій частині вулиці укладуть трамвайні колії і верхній шар бруківки. Якщо ж процес затягнеться до листопада, то роботи, найімовірніше, доведеться згортати на період зими.

За словами Богдана Коваля, таке запізнення термінів будівництва спричинила тривала тендерна тяганина.

Ремонт Мечнікова виконує львівська будівельна організація ШРБУ-65, яка виграла тендер. На реконструкцію цієї вулиці цьогоріч заплановано 10 мільйонів гривень. Ремонт вулиці Мечнікова допоможе частково зменшити навантаження транспорту в центральній частині міста. Повний ремонт вулиці, який проводиться за кошти від муніципальних облігацій, затягнеться не менше ніж на два роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *