ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни знайшли спосіб боротьби з крадіями каналізаційних люків

|

У боротьбі з крадіями каналізаційних люків комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» пішло шляхом «Львівводоканалу», закупивши 200 полімерних кришок. Начальник району магістральних теплових мереж «Львівтеплоенерго» Василь Вусик зазначив, що полімерні люки легкі в експлуатації та не піддаються переробці. Крім того, вони коштують майже вдвічі дешевше – 238 грн.

Полімерні люки першочергово розмістять на каналізаційних отворах поблизу об’єктів соціальної сфери – лікарень, дошкільних закладів.

«Щороку, у результаті викрадення, відкритими залишаються 700 – 800 каналізаційних отворів, а це загрожує життю пересічних громадян. За перше півріччя 2007 року ЛМКП «Львівводоканал» закупив і встановив 264 люки на каналізаційні та водопровідні колодязі загальною сумою 60 тис. грн.», – повідомив перший заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Богдан Павлишин.

Звернення комунальних підприємств до правоохоронних органів, районних прокурорів та безпосередньо у пункти збору металу не дали жодних результатів. Проте на усі звернення отримано відповіді із відмовою у порушенні кримінальної справи «за відсутністю складу злочину».

Протягом 2006 року правоохоронні органи не знайшли жодного з 967 викрадених люків з колодязів інженерних мереж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *