ОСТАННІ НОВИНИ

Позачергову сесію обласної ради проведуть у наступну п’ятницю

|

На позачергову сесію обласної ради, яка відбудеться у п’ятницю, 27 липня, депутати хочуть запросити перших посадових осіб, що мають відношення до ліквідації наслідків аварії під Ожидовим.

Як заявив під час сьогоднішньої президії обласної ради заступник голови облради Микола Горинь, у середу депутати розглянуть результати комісій, які роблять заміри результатів ліквідації техногенної аварії. Відповідно у четвер напрацьовуватимуться рішення, сама ж сесія відбудеться у п’ятницю. За словами Гориня, до проведення сесії треба підійти досить фахово, запросити спеціалістів, перших осіб відомств та міністерств, які мають відношення до аварії.

Щоправда, депутати пропонували провести позачергову сесію облради ще у вівторок, не втрачаючи час. Натомість Микола Горинь відповів, що депутати неготові проводити сесію у вівторок, посилаючись на те, що у цей день, окрім «політичних заяв», ніхто нічого не напрацює. «У вівторок ми не готові проводити сесію, крім політичних заяв, ми нічого не отримаємо», – додав заступник голови облради.

«Я вважаю, що якщо в ході підготовки до сесії буде опрацьовано весь масив інформації, так як пропонує робочо-депутатська група, буде відповідно напрацьований проект рішення. Тоді вона матиме результат. Якщо ж гарячкувати, тоді буде просто політична декларація», – член постійної депутатської комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації ЛОР Анатолій Дейнека.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *