ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських водіїв частіше лякатимуть евакуатором

|

Власники автомобілів усе більше невдоволені роботою евакуатора у Львові, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. За словами Василя Поповича, голови комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку, невдоволення власників транспортних засобів пов’язано з недостатньою поінформованістю водіїв стосовно порушення правил паркування.

«Комісія рекомендувала управлінню транспорту провести широку інформаційну кампанію із залученням ЗМІ щодо роботи евакуатора у місті та необхідності впорядкування зон паркування. Окрім того, у місцях, де стоянка заборонена, необхідно встановити знаки про роботу евакуатора та додатково повідомити про це водіїв», – зауважив Василь Попович.

Роз’яснювальна робота має інформувати й про особливості плати за стоянку авто на нині діючих місцях паркування. Власники авто повинні знати, що діючий тариф становить одну гривню за годину стоянки, а не більше.

Микола Шкурган, начальник управління транспорту, зазначив, що найближчим часом місця паркування і збирання плати за стоянку перевірятимуть. А в обов’язки паркувальника входитиме і роз’яснення прав власникам авто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *