ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники Ратуші відтепер проходитимуть «фейс-контроль»

|

Працівникам Львівської міської ради, які полюбляють спізнюватися на роботу, доведеться відмовитися від цієї звички. Міський голова Андрій Садовий подбав про встановлення при вході в Ратушу нової пропускної системи. В.о. заступника начальника відділу кадрів Галина Бордун називає її «Золотими воротами».

Як пояснила Галина Бордун, посилити контроль за робочою дисципліною у Львівській міській раді мера спонукали нарікання на те, що працівників Ратуші ніколи не можна застати на робочому місці.

Згідно з новою системою контролю, кожному працівнику мерії видали персональні перепустки із вмонтованими чіпами. А при вході в Ратушу встановили спеціальні зчитувачі. Коли людина приходитиме на роботу, то першою її справою буде реєстрація. Для цього треба буде лише підвести карточку до зчитувача і таким чином повідомити, що її робочий день почався вчасно або ж невчасно.

«Якщо працівник йде на нараду в райадміністрації, то там теж підводить картку до зчитувача і повідомляє, що він там», – розповіла Галина Бордун.

Потім зведену інформацію про робочу дисципліну в Ратуші подаватимуть на стіл міському голові, і він особисто ознайомлюватиметься з тим, як його підлеглі ходять на роботу.

Стосовно ж звичайних мешканців, то вони, як і раніше, матимуть справу з охороною. Двом муніципалам при вході львів’яни будуть змушені пояснити до кого вони прийшли і з якою метою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *