Конкурс на кращий соціально-культурний проект потребує доопрацювання – Василь Косів

|

Термін подання заявок громадських організацій на участь у конкурсі соціально культурних проектів закінчився. Про це повідомив на прес-конференції заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Останній термін подання – 12 липня.

Як наголосив Василь Косів, аналіз проведеного конкурсу показав високу активність громадських організацій у реалізації проектів у деяких галузях, зокрема в культурі. Подібний конкурс проводиться вперше. Попри високий громадський інтерес до нього, при перегляді поданих документів виявлено помилки у заповнені анкет, відсутність довідок про неприбутковість та відсутність заборгованості з ДПА, недопрацьований кошторис проекту та ін. Через це доопрацювання документів від учасників конкурсна комісія прийматиме ще тиждень.

Наразі до управління подано 142 проекти. З них найбільше стосуються сфери культури (60) та соціального захисту (47).

Як зазначила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович, до вивчення поданих проектів будуть залучатися бухгалтери, юристи та фінансисти. Сума, потрібна на втілення всіх проектів в життя, – 2 млн. 250 тис гривень. «Звичайно ж, ми не можемо профінансувати всіх бажаючих. Для цього і проводимо конкурс, щоб відібрати найкращих. Скільки їх буде – поки що невідомо», – повідомила Наталя Федорович.

«Ми сподіваємося, що проведення такого конкурсу активізує інші громадські організації. Також хотілося б, щоб нинішні учасники краще опрацьовували технічні сторони свої проектів», – наголосив Василь Косів.

Упродовж наступного тижня представники управлінь спільно з депутатськими комісіями розглядатимуть зміст поданих проектів. А визначення переможців відбудеться 27 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *